Rólunk

Posted by Super User
on 10 október 2013

Célunk egy olyan családias hangulatú, gasztronómiai élményeket is nyújtó rendezvényház és borklub létrehozása, mely az egykor virágzó borváros, Budafok népszerű közösségi központjává válik. A Magdolna Borklub és Rendezvényházat 2014-től a Gourmet Palace Kft. üzemelteti.

Programkínálatunk családoknak, baráti társaságoknak és cégeknek egyaránt szól: vacsoraestek, borkóstolók, főzőtanfolyamok, céges rendezvények, bridzsklub, kultúrális összejövetelek.

A ház kialakítása során fontos volt számunkra a múlt megőrzése, a boros hagyományok felelevenítése és egy hangulatos, barátságos sziget kialakítása. Rendezvényházunk Budafok Városközpontjában, a Magdolna utca egyik 1817-ből származó házának felújításával, bővítésével jött létre. Az épület és a kert hűen tükrözi az egykori virágzó borváros hangulatát. A felújított, kétszintesre bővített épület és a hozzátartozó borospince ad otthont rendezvényeinknek, ahol a program jellegétől függően 5-25 főt tudunk vendégül látni.

Mindkettőnk pályafutása a vendéglátóiparban – Budapest Grand Hotel Hungária, Salzburg Sheraton Hotel, Triangel Restaurant, Golf Klub Klessheim - kezdődött. Közel 20 éves európai kalandozás után most visszatérünk a gyökerekhez és a családi hagyományokhoz. A külföldön töltött évek során megismerhettük Európa több országának kultúráját, gasztronómiai és bor-remekeit. Ezt a tudást és tapasztalatot szeretnénk továbbadni vendégeinknek.

Szeretettel várjuk ...

Ildikó & Tamás