FŐZŐTANFOLYAMOK

Ahogy a piac diktálja

Meghirdetett főzőtanfolyamaink témája a piaci kínálat függvényében alakul. Igyekszünk a szezonális alapanyagok köré gyűjteni receptjeinket, melyeket szívesen megosztunk Önökkel.

Néhány téma ízelítőként:
"Elfelejtett ételeink": Éttermi meleg tészták (stíriai metélt, arany galuska, vargabéles)
Egytálételek, rakott zöldségek
Olcsó és gyors vacsorák
Party receptek
Karácsonyi aprósütemények

Hisszük hogy az eredményes tanfolyam záloga a közvetlen, személyes kapcsolat, ezért tanfolyamaink csak kis csoportokban, 5-6 fő részvételével kerülnek megrendezésre. Az aktuális hírekért kérjük kísérje figyelemmel weboldalunkat vagy Facebook oldalunkat.

A meghirdetett főzőtanfolyam programokon kívül igényre szabott tanfolyamokat is kínálunk baráti társaságoknak, csapatépítő jelleggel cégeknek is. Kipróbálhatják tudásukat egy-egy bogrács- vagy grill-párbajban is. Ajánlatkéréshez kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Gyerekeknek szóló főzőtanfolyamunk során megismertetjük őket a konyhai higiénia, konyhai biztonság alapvető kérdéseivel. Nagy hangsúlyt helyezünk az egészséges táplálkozás népszerűsítésére, friss alapanyagok használatára. Alkalmanként egy-egy étel elkészítése a feladat az előkészítéstől a mosogatásig, ezt követi az asztal megterítése és az elkészített étel elfogyasztása.
Ízelítő a repertoárból:
Spagetti muffin, Zöldségcsíkok joghurtos fűszeres mártással, Sonka canneloni vajas zöldségágyon, Mézeskalács házikó, Adventi kalendárium kekszekből ...