Rólunk

Célunk egy olyan családias hangulatú, gasztronómiai élményeket is nyújtó rendezvényház és borklub létrehozása, mely az egykor virágzó borváros, Budafok népszerű közösségi központjává válik. A Magdolna Borklub és Rendezvényházat 2014-től a Gourmet Palace Kft. üzemelteti.

Programkínálatunk családoknak, baráti társaságoknak és cégeknek egyaránt szól: vacsoraestek, borkóstolók, főzőtanfolyamok, céges rendezvények, bridzsklub, kultúrális összejövetelek.

A ház kialakítása során fontos volt számunkra a múlt megőrzése, a boros hagyományok felelevenítése és egy hangulatos, barátságos sziget kialakítása. Rendezvényházunk Budafok Városközpontjában, a Magdolna utca egyik 1817-ből származó házának felújításával, bővítésével jött létre. Az épület és a kert hűen tükrözi az egykori virágzó borváros hangulatát. A felújított, kétszintesre bővített épület és a hozzátartozó borospince ad otthont rendezvényeinknek, ahol a program jellegétől függően 5-25 főt tudunk vendégül látni.

Mindkettőnk pályafutása a vendéglátóiparban – Budapest Grand Hotel Hungária, Salzburg Sheraton Hotel, Triangel Restaurant, Golf Klub Klessheim - kezdődött. Közel 20 éves európai kalandozás után most visszatérünk a gyökerekhez és a családi hagyományokhoz. A külföldön töltött évek során megismerhettük Európa több országának kultúráját, gasztronómiai és bor-remekeit. Ezt a tudást és tapasztalatot szeretnénk továbbadni vendégeinknek.

Szeretettel várjuk ...

Ildikó & Tamás