Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

 

A Gourmet Palace Kft., mint a Magdolna Borklub és Rendezvényház üzemeltetője (továbbiakban: Adatkezelő) a www.magdolnaborklub.hu weboldal tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag ajánlatok és hírlevelek küldésének céljából. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

 

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználók személyes adatait.

 

Az adatkezelő címe: Gourmet Palace Kft. (székhely: 1118 Budapest, Budaörsi út 34/c), Magdolna Borklub és Rendezvényház, 1221 Budapest, Magdolna u. 30.

Az adatkezelő elérhetősége: Tel.: 06 30 2011231, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

 

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

 

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók

 

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott adatok: Név, Elérhetőség (email)

 

Az adatgyűjtés célja: programajánlatok és hírlevelek elektronikus úton való küldése.

 

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

- A Gourmet Palace Kft. munkatársai.

 

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatokat addig tároljuk, amiíg a felhasználó a hírlevélről leíratkozik, ezt követően 10 napon belül törlésre kerülnek.

 

A felhasználó kérelmezheti az adatkezelőnél

- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,

- személyes adatainak helyesbítését,

- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

 

A felhasználó a regisztráció során megadott saját adatairól tájékoztatást kérhet, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

 

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

 

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

 

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)